Fortuna organizuje sjajno finale EBL-a!

 Fortuna organizuje sjajno finale EBL-a!

FOTO: Fortuna Esports

Ostala su još tri kola do kraja regularnog dela Regionalne lige u LoL-u (EBL), a tabela je poprilično neizvesna. Partizan ima sigurno mesto u plej-ofu, ali će se do kraja boriti za čelnu poziciju, dok Crvena zvezda mora dobro da se „oznoji“ ako želi mesto među prva četiri tima.

Crveno-beli će morati preko Partizana, Ankore i XD-a da traže svoje mesto u plej-ofu u konkurenciji sa SajberVulvsima koji imaju teži raspored, kao i ekipom Valijansa.

Dijamant je trenutno prvi sa skorom 10-1, drugi je Partizan sa 9-2, a potom slede Zvezda, Sajber Vulvsi i Valijans sa 6-5, dok ih u stopu prati Magaza sa 5-6.

Za sve to vreme,  Fortuna, krovna organizacija koja stoji u održavanju ovog takmičenja je odlučila da napravi nešto novo, nešto što do sada nije viđeno. Iz Fortune su objavili da će finale ovogodišnjeg EBL-a trajati dva dana, a odigraće se u sklopu „Reconnect Gaming Festa“.

Reconnect Gaming Fest će trajati dva dana, tokom subote i nedelje, odnosno 1. i 2. aprila, a svakako će glavni događaj biti finale EBL lige, koje je na programu u subotu od 16 časova, kada će se i saznati ko postaje novi kralj Balkana u League of Legends igrici.

Izuzev LoL finala, subota će biti poprilično sadržajna jer će se održati i dodatni turniri u TFT-u, odnosno u Fifi, a dok pravi šlag na tortu stiže odmah nakon finala EBL-a, kada će nastupiti grupa Crni Cerak i Lacku, koji će održati svoj koncert.

To je što se tiče subote, u nedelju su tu turniri u Tekenu, kao i još jedan u LoL-u, dok će biti održan i CS:GO „showmatch“, o kom ni Fortuna nije želela da obelodani sve detalje. Takođe, planiran je i „Streamer showdown“.

Previše događaja u samo dva dana, ali će zasigurno publika moći da uživa u jednom od najvećih gejmerskih festova na ovim prostorima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane objave

Admiral Bet