Đerona: Najgora utakmica do sada

 Đerona: Najgora utakmica do sada

FOTO: RSS

Rukometaši Srbije doživeli su prvi poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, poraženi su od Norveške sa 35:25. Nakon meča selektor Toni Đerona otkrio je uzroke poraza i dodao da je ovo najlošija utakmica otkako je preuzeo „Orlove“.

„Nismo imali pravi stav, nismo bili dovoljno fokusirani. Ovo je bio potpuno drugačiji meč u odnosu na Novi Sad. Previše je emocija bilo u četvrtak, pripremao sam momke na potuno drugačiji meč danas, ali smo nažalost odigrali verovatno i najlošiji meč od kako sam preuzeo ekipu. Osim debitantskog nastupa Nikole Zečevića, gotovo da nema pozitivnih elemenata na koje bih se osvrnuo“

Nakon meča u Berganu obe selekcije se nalaze na istom skoru, imaju po šest osvojenih bodova, ali Norvežani imaju bolji međusobni skor. Plasman na Evropskom šampionatu obezbediće dve najbolje ekipe iz grupe.

„Nedopustivo je da posle onakve pobede odigramo ovako u revanšu i ovom prilikom se izvinjavam svim srpskim navijačima. Pokušaćemo da analiziramo ovaj meč i izvučemo pouke za naredne utakmice u kvalifikacijama. Za pet nedelja ćemo ponovo biti na okupu i nadam se da ćemo na na utakmicama sa Finskom i Slovačkom obezbediti kartu za Evropsko prvenstvo“, zaključio je Đerona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane objave

Admiral Bet