Mijatović: Nemamo mogućnost da pravimo dugoročne planove

 Mijatović: Nemamo mogućnost da pravimo dugoročne planove

FOTO: Borac/Duško Radišić

Još pet utakmica ostalo je košarkašima Borca u AdmiralBet ABA ligi, pet onih u kojima će morati da se izbore za to da i naredne godine igraju u elitnom rangu, počevši od sutrašnje od 17 časova protiv Mege.

– Već duže vreme igramo utakmice koji su veoma bitne, praktično su život za nas. Nemamo mogućnost da pravimo dugoročne planove, već idemo od utakmice do utakmice. A meč sa Megom je jedan od prioriteta. Nemamo izbora, moramo na pobedu.

Zna Mijatović kvalitete protivnika, u drugom delu sezone su u usponu forme, plej-of im je realan cilj kome žele da se približe u Čačku.

– Protivnik je po pravoj meri. Mega je ekipa u poslednjih gotovo dva meseca ima poraze samo od Partizana u AdmiralBet ABA ligi i Crvene zvezde u finalu Kupa. Nalazi se u velikoj seriji pobeda i ima puno samopouzdanja. Mega je prebrinula probleme oko opstanka u ligi i sad se bori za plasman među najboljih osam ekipa. Ima tim koji je dobro selektiran, ima mnogo mladih igrača, kao i nekoliko iskusnih, a svi oni su izuzetne atlete. Mega igra brzo u tranziciji, tako da ćemo morati da odgovorimo na mnogo stvari. Potrebno je da budemo čvrsti u odbrani, moramo da pariramo u kontakt igri, da puno trčimo. Odlično smo radili i trenirali tokom sedmice, tako da spremno čekamo utakmicu. Nadam se da ćemo sa čačanskom publikom, koja je uvek naš šesti igrač, uspeti da dođemo do zlata vredne pobede.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane objave

Admiral Bet