Ništa od istorijskog večitog derbija na LAN finalu

 Ništa od istorijskog večitog derbija na LAN finalu

FOTO: Telesport

Navijači su se nadali, svi su očekivali da vide prvo istorijsko LAN finale EBL-a između Zvezde i Partizana, da navijači oba kluba prisustvuju i gledaju uživo bitku ova dva tima, ali je crveno-bela ekipa zakazala i nije uspela da se plasira u finale, pošto je pretrpela poraz od SajberVulvsa sa 3:1, dok su crno-beli bili bolji od Dijamanta identičnim rezultatom.

Pred početak sezone, Zvezda je prema predikcijama mnogih bila unapred otpisana, niko joj nije davao šanse niti za plejof, ali je sastav Bako, Pocok, 6ax, Choego i Infoneral uspeo da upiše nekoliko veoma bitnih pobeda tokom sezone i domogne se 3. pozicije pred doigravanje.

To je značilo i da će morati da ide „težim“ putem do finala, a prvi rival je bila ekipa SajberVulvsa, tim koji im je „uzeo“ botlejn – Ecstassy-ja i kapitena Tejstlesa i koji cilja na najviši plasman. Uigranost ova dva igrača se pokazala i kao veoma bitan faktor, iako je Zvezda dva puta slavila tokom regularnog dela.

Plejof je priča za sebe, sistem je drugačiji (BO5), što je dosta više ležalo Vukovima. Zvezda je slavila u prvom meču, ponadali su se crveno-beli da mogu do još jednog čuda, ali je usledio „hladan tuš“, Vukovi su povezali tri pobede i eliminisali su Zvezdu.

SajberVulvs sada pred sobom imaju i meč sa Dijamantom, koji je ranije poražen od Partizana sa 3:1, kako bi otkrili, koja ekipa će proći do velikog finala, za koje je Fortuna priredila pravi spektakl ove godine u vidu Reconnect festa, koji se održava 1. i 2. aprila.

Veliko LAN finale je spremno, a pitanje jeste, ko će na megdan Partizanu? Dijamant ili će Vukovi još jednom pokazati da je potrebno ubiti čitav čopor, jer „ako i jedan ostane živ, ovce nikad neće biti bezbedne“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane objave

Admiral Bet