EBL: Partizan obezbedio plasman na EMEA Masters!

 EBL: Partizan obezbedio plasman na EMEA Masters!

FOTO: Partizan Esports

Aktuelni šampion Esports Balkan Lige, Partizan Esports, je zauzeo prvo mesto na kraju grupne faze letnjeg šampionata, čime su osigurali jedan od dva slota balkanskog regiona na predstojećem EMEA Mastersu.

Partizan i Diamant su nastavili sa dominacijom u regionu kada je reč o LoL esportu, a ovoga puta njihovo rivalstvo je kulminiralo direktnim okršajem za prvo mesto u poslednjem kolu grupne faze. Partizan je tokom meča prednjačio u killovima, dok se Diamant bolje snašao sa objektivima, a na kraju crno-beli odnose 16-5 pobedu nakon 38. minuta igre.

Novi okršaj ova dva tima gledamo već u sredu 26. jula na startu plejofa, a pobednik ovog meča će obezbediti direktan prolaz u veliko finale. Poražena ekipa će igrati protiv boljeg iz duela preostala dva plejof učesnika, a to su Cyber Wolves i SPIKE Syndicate.

Podsetimo, prošle sezone Cyber Wolves i Diamant su odigrali izuzetno uzbudljiv meč u borbi za finale gde je na kraju Diamant slavio 3-2, ostaje da vidimo da li će ove sezone oni ili Syndicate uspeti da spreče reprizu finala prolećnog splita, ili će Partizan i Diamant još jednom obeležiti sezonu od samog početka pa sve do kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet