Dva remija je upisao Voždovac u prva dva kola Mozzart Bet Super ligi, nada se prvoj pobedi danas od 18.55. kada dočekuje Radnik.

– Sledeću utakmicu pripremamo i pristupamo joj kao da igramo protiv Crvene zvezde. Radnik je izuzetno iskusna ekipa, zadnja linija je skoro cela od prošle sezone. Dobro su vođeni od strane trenera Ljubinkovića, čija „ruka“ se i te kako vidi na terenu. Vuk Mitošević daje posebnu notu ekipi, izuzetan je igrač i ličnost, apsolutni lider, „motor“ tima i od njega mnogo toga zavisi. Kompaktna su ekipa, u prilog tome ide i činjenica da u prva dva kola nisu primili gol, što nije plod slučajnosti, nego protivnici nisu mogli da kreiraju veliki broj šansi. Drugačija su fudbalska filozofija u odnosu na nas, ali draž fudbala jeste u tome da ne postoji samo jedan ispravan put i način da se dođe do povoljnog rezultata.

U prethodne dve utakmice ovih rivala na Krovu, Zmajevi su bili izuzetno efikasni i raspoloženi protiv Surduličana.

– Tradicija apsolutno ništa ne znači i ne igra nikakvu ulogu u predstojećem meču. Svaka sezona, pa i svaka utakmica, je priča za sebe i mi moramo da damo 100 odsto ukoliko želimo da dođemo do pobede u subotu.

Prvo kolo donelo je šanse, ne i golove, u drugom mu je ekipa postigla dva, veruje Marko Savić da napadački deo tima nije problem.

– Mi smo i protiv Ivanjičana napravili dovoljan broj šansi za jednu superligašku utakmicu, a protiv IMT-a smo pored dva gola imali četiri stopostotne prilike i to je nešto što me raduje. Ako u kontinuitetu budemo sposobni da stvaramo šanse ni efikasnost neće izostati.

Shares: