Bahar: Podrška je izuzetno važna ekipi kako bi popravila utiske

 Bahar: Podrška je izuzetno važna ekipi kako bi popravila utiske

FOTO: FK Crvena zvezda

Od juče se u fudbalskoj javosti govori samo o Ligi šampiona, trener Crvene zvezde unutar kluba pokušava fokus da stavi samo na utakmicu protiv Novog Pazara.

Još uvek je rano da pričamo o utakmicama Lige šampiona. Ispratili smo žreb, izuzetno smo uzbuđeni, ali nas pre tih mečeva očekuju još dva prvenstvena duela. Ne želim u ovom momentu da govorim o tome kako ćemo igrati u Ligi šampiona. Posle izgubljene utakmice prošlog vikenda imamo priliku da popravimo utisak i fokus je samo na meču protiv Novog Pazara.

Porad od Voždovca je još uvek u mislima, Barak Bahar ne beži od odgovornosti i želi to da pretvori u motiv više.

Analizirali smo utakmicu. Glavni problem je bio što nismo otvorili meč na željeni način, počev od nas iz stručnog štaba pa sve do igrača. Nismo odradili presing onako kako to inače radimo, bili smo spori u napadima, kretnja nije bila na zadovoljavajućem nivou i to je ono na čemu smo radili tokom cele nedelje kako bi bili bolji već u subotu.

Nije žželeo Izraelac detaljnije o proivniku, napomenuo je samo da je bilo dovoljno vremena da se pripremi meč sa Pazarcima.

Uvek skautiramo protivnika i znamo sve o njemu. Potrudili smo se da i pred utakmicu sa Novim Pazarom prikupimo sve neophodne informacije. Najbitnije je da se fokusiramo na našu igru i ono što mi želimo. Potrebne su određene promene i adaptacije, jer su i protivnici drugačiji, igrači će biti spremni za meč. Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim.

Nada se Bahar da će navijači crveno-belih prepoznati trenutak i pomoći svojim fudbalerima da poprave utiske iz prošlog kola.

Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca koju smo izgubili. Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku su pomogli da se oraspoložimo. Poraz je nešto što može da se desi, svakako da niko nije bio srećan kada se dogodio, ali pred nama je nova utakmica na kojoj ćemo moći da popravimo rezultat iz prethodnog kola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet