Bum, Luka Jović u napadu Rosonera!

 Bum, Luka Jović u napadu Rosonera!

FOTO: FSS

Tri favorita u 24 sata, i na kraju srpski napadač.

Neverovatan splet događaja, ali to smo i navikli kad je zadnji dan transfer pijace. Sinoć je Mehdi Taremi bio favorit, danas Patson Daka, predveče Rafa Mir. Situacija se okrenula i Milan se opet vratio Luki Joviću kao rešenju! Srpski napadač menja Divoka Origija na San Siru, javlja Fabricio Romano. U pitanju je pozajmica na godinu dana, bez obeštećenja Fiorentini. Milan će pokriti njegovu godišnju platu od 2,5 miliona evra.

Plan Rosonera je bio jasan, nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića traži se klub Divoku Origiju, a od napadačkog trilinga iz prethodne sezone ostaje samo Olivije Žiru. Doveden je Noa Okafor kao dugoročno ulaganje i projektovani vođa napada, tražio se još jedan igrač i paralelno klub Origiju. U kratkom razmaku rešene su obe teme.

Nudio je Falji Ramadani i nešto ranije Jovića, tražili su Rosonei drugačije rešenje. Broj napadača koji je prodefilovao kroz medije je poprilično veliki, tokom popodneva je izgledalo kako je Mir taj koji će na San Siro, međutim, par sati pre kraja transfer pijace u Italiji, moralo je hitro da se reaguje. Origi ide na pozajmicu u Notingem, Jović u redove Milana. Stefano Pioli imaće na raspolaganju srpskog reprezentativca nakon reprezentativne pauze, a on priliku da uči od Žirua i nadmeće se sa Okaforom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet