Mrkela: Možemo da kažemo da smo zadovoljni rivalima

 Mrkela: Možemo da kažemo da smo zadovoljni rivalima

FOTO: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Crvene zvezde zadovoljan je žrebom za grupnu fazu Lige šampiona koji je dodelio za rivale Mančester Siti, Lajpcig i Jang Bojs.

Ponosni smo na činjenicu da smo kao predstavnici Crvene zvezde i ove godine prisustvovali žrebu za grupnu fazu Lige šampiona. Naporno smo radili kako bismo izgradili tim koji će tokom jeseni odmeriti snage sa izuzetno kvalitetnim evropskim ekipama. U Ligi šampiona nema lakih protivnika, a žreb je lutrija, ipak spremni smo da dočekamo sva tri rivala i da se pokažemo u najboljem svetlu. Možemo da kažemo da smo zadovoljni rivalima, a na igračima je da na terenu dostojno predstave Crvenu zvezdu i izbore se za dobar rezultat.

Apsolutno je uveren Mitar Mrkela da su Barak Bahar, njegov stručni štab i igrački kadri da dostojno reprezentuju klub u elitnom takmičenju.

Imamo potpuno poverenje u trenera Baraka, koji će zajedno sa svojim stručnim štabom detaljno analizirati svakog protivnika. Forma ekipe se tempira za kraj septembra i početak Lige šampiona, siguran sam da ćemo tek videti najbolje izdanje naših igrača. Svesni smo činjenice da nas očekuje šest izuzetno teških mečeva, ali isto tako i da ćemo uz podršku navijača kod kuće i na gostujućem terenu biti konkurentni.

1 Comments

  • What’s Going dowwn i’m neew tto this, I stumbed uupon this I hav discovewred It positivrly useful andd it has
    helped mee oout loads. I’m hokping too contribute & aid other customers liike iits akded me.
    Good job.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet