Trka s vremenom, Pioli čeka napadača iz Primere!

 Trka s vremenom, Pioli čeka napadača iz Primere!

FOTO: Printsreen

Čarolije poslednjeg dana prelaznog roka.

Uložio je Milan kako nije u skorije vreme, na uzorku od dve utakmice nagovestio da može mnogo ove sezone ali nije sve poslove završio. Devet igrača je dovedeno tokom dosadašnje transfer pijace, Stefano Pioli se do isteka roka večeras nada još jednom napadaču.

Očekuje se da u toku dana Divok Origi napusti San Siro i formalno, navodno je već otputovao u Englesku na pregovore sa nekolicinom klubova. Skaj Sports izveštava o kontaktima sa Notingemom, Barnlijem i Fulamom, Milan svakako neće praviti problem, pod uslovom da nađe pre toga zamenu.

Uprkos velikoj želji Mehdija Taremija, sve je propalo, Porto je insistirao na uslovima koji za Milan nisu odgovarajući i pregovori su obustavljeni. Odmah potom krenulo se na Patsona Daku, išlo je u dobrom pravcu ali je činjenica da se radi o igraču bez pasoša neke od zemalja Evropske unije usporila sve, pa su kontakti sa njim i Lesterom stavljeni u stranu.

Favorit je trenutno Rafa Mir. On je pristao na transfer, Sevilja takođe, ali pod uslovom da prvo nađu zamenu, javlja Đanluka Di Marcio. Ukoliko bi se to desilo, posao bi bio realizovan kao pozajmica sa mogućnošću otkupa, ceo paket bi iznosio 15 miliona evra. Najveći protivnik u ovom trenutku je vreme, žuri se ne bi li se dva transfera realizovala paralelno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet