Bošković: Nadam se da ćemo doneti još jedno zlato u Srbiju

 Bošković: Nadam se da ćemo doneti još jedno zlato u Srbiju

FOTO: FIVB

Korak po korak ka sve većim izazovima, srpske odbojkašice su položile najteži ispit u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva u polufinalu protiv Holandije.

Izuzetno teška utakmica, dostojna jednog polufinala. Čestitam čitavom timu na još jednom finalu, svi smo veoma srećni. Mučili smo se, moram priznati. Posebno u drugom setu, ništa nam nije išlo za rukom. Pokazali smo naš mentalitet i uspele smo da se vratimo u trećem setu kad smo gubile. Kad je bilo najvažnije smogle smo snage da završimo utakmicu u našu korist. Ono najvažnije nas čeka u nedelju, sigurna sam da ćemo igrati mnogo bolje nego danas i nadam se da ćemo doneti još jedno zlato u Srbiju.

U trećem i četvrtom setu je naša ekipa preokretima dolazila do osvajanja istih, Tijana Bošković je ponosna na karakter ekipe.

Zaboravila sam da smo i u četvrtom setu napravile ozbiljan preokret, pravile smo neke greške koje nisu nama svojstvene. Bilo je malo konfuzije na terenu. Stvarno kad je bilo najvažnije pokazali smo zube… Nije prvi put da se vraćamo na ovaj način. Veoma sam ponosna, ne mogu da kažem da sam zadovoljnija i srećnija što smo se pomučili, ali svakako da je možda bilo i malo slađe nego da je bilo 3:0.

Srbija i Turska u reprizi finala Evropskog prvenstva od pre četiri godine, tada je trijumfovala naša selekcija, može li da se ponovi?

Nezaboravno finale sa selekcijom Turske. Ovo će biti drugi put da igramo finale protiv njih. Sjajna reprezentacija, mislim da igraju leto za pamćenje. Osvojile su Ligu nacija, sad su u finalu još jednog velikog takmičenja. Imamo pozitivan skor protiv njih, posebno na važnim utakmicama, tako da čvrsto verujem da ćemo ponoviti 2019. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet