Dragović: Moramo u svakoj utakmici, pa i protiv Sitija da verujemo u pobedu

 Dragović: Moramo u svakoj utakmici, pa i protiv Sitija da verujemo u pobedu

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde ceni protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona ali pokušava da uveri saigrače da ne smeju bez vere u pobedu da im se suprotstave.

– Moramo u svakoj utakmici, pa i protiv Sitija da verujemo u pobedu. Ako idemo tamo i mislimo ‘izgubićemo 7:0’, šta sve može da se dogodi… Moramo da verujemo u nas. Lajpcig igra taj presing, znam ih, imaju Austrijanaca iz reprezentacije. Imamo šansu, Jang Bojs je dobra ekipa samo što igra na ‘veštaku’ i to je otežavajuća okolnost. Moramo da verujemo u nas, jer ako ne verujemo, bolje da ne idemo da igramo.

Posebno se Aleksandar Dragović na Lajpcig, glavnog protivkandidata u borbi za drugo mesto u grupnoj fazi.

– Šlager, Baumgartner, Henriks… doveli su napadača iz Lansa, imaju dobru ekipicu, jeste da su izgubili Gvardiola… Ali i mi igramo sličan fudbal, biće interesantno. Lajpcig ima dobru, mladu ekipu, nadam se da ćemo biti spremni za Ligu šampiona i za Lajpcig. Lepa je atmosfera tamo, ali naši navijači su bolji. Što se tiče toga, ne treba nikoga da se bojimo.

Mnogi su okarakterisali Jang Bojs kao najlakšeg protivnika, tu konstataciju je iskusni defanzivac iskoristio da se našali na račun ekipe.

– Videli smo kako smo odigrali sad protiv Voždovca. Ali, to nije izgovor, ja se sad malo šalim. Imali su oni malo i sreće protiv Makabija, bila je i jedna prečka za Makabi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet