Jovanović: Ovo je realno

 Jovanović: Ovo je realno

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Šest golova je Partizan primio u dvomeču plej-ofa kvalifikacije za Ligu konferencija, a opet je golman taj koji je među retkima koji su ostavili pozitivan utisak. To valjda dovoljno govori o tome koliko je Nordsjeland nadigrao posrnulog velikana.

Da li je ukupan rezultat previsok? Nije, iskreno. Nažalost, tako je. Ovo je realno. Trebalo je da bude manje, zbog imena kluba i našeg grba, ali nije. Bolja ekipa je prošla, pokazao je Nordsjeland da je kvalitetniji od nas. Čestitam mu i želim sreću u grupnoj fazi.

Najgore od svega je što je u revanšu ekipa izgledala beskrvno i nedovoljno motivisano da popravi utiske, Aleksandar Jovanović veruje da su to posledice stvaranja novog tima.

Ne bih o tome da li je bilo krvi, želje, volje, to može da komentariše trener, njegov je posao, a što se tiče igrača svi smo videli da smo morali više. Volim kad ima žara, kad se nešto desi, jer kad gubiš 0:5 mora nešto da se desi. U suprotnom, nije dobro. Što se tiče odnosa stranaca i domaćih igrača, i dalje smo u fazi stvaranja tima, potrebno je da budemo kompaktni, a to još nismo pokazali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet