Poceko: Jako poštujemo Srbiju, jako

 Poceko: Jako poštujemo Srbiju, jako

FOTO: FIBA

Temperamentni selektor Italije još jednom je uzeo meru našoj reprezentaciji pa ponovio kakvo poštovanje gaji prema srpskoj košarci.

Čestitao bih Srbiji na dobroj utakmici. Ovakve utakmice, protiv nas, razlog su zašto ih toliko poštujemo. Jako poštujemo Srbiju, jako. Oni žive košarku, ali i mi smo ponosni. Mnogo volim moje momke jer se nikada ne predaju, borci su i idu do kraja. Imali smo 16 poena zaostatka i uspeli smo da okrenemo rezultat, a to je jako teško protiv Srbije.

Nažalost, još jednom smo se uverili da Italijani imaju dodatnu motivaciju kada su srpski košarkaši na drugom kraju terena.

Kao što sam rekao, treba čestitati igračima. Oni imaju odličan odnos sa srpskim igračima, vidim da se svi druže, da su dobri jedni prema drugima i da su dobri ljudi. Zbog tog poštovanja, možda moji igrači zato daju više od maksimuma za pobedu. Nisam toliko pametan, nisam genije, samo prepustim igru mojim momcima i oni urade svoj posao.

Đanmarko Poceko je na prethodnim konferencijama umeo da se našali na račun Menija Pakjaa, sada je otkrio i da je upoznao čuvenog boksera.

Ispričao bih vam priču. Došao sam na Filipine i osetio sam ljubav, sve vas volim. Video sam se sa Pakjaom, pozvao me u svoj dom. To nisam očekivao. Veliki sam poštovalac njegovog lika i dela, jako volim boks. Nekoliko puta sam rekao da imam veliku želju da ga upoznam. To se desilo. Svi na Filipinima treba da budu jako ponosni na njega, skroman je čovek, mnogo zna o istoriji sporta. Igrali smo šah, izgubio sam i rekao sam mu da imamo revanš u ringu. Ali, večeras sam izgubio četiri, pet godina života, nisam više u formi da se borim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet