Rodić: Nema kukanja

 Rodić: Nema kukanja

FOTO: FK Crvena zvezda

Levi bek Crvene zvezde u razgovoru za Meridian sport se složio da je moglo bolje na žrebu za Ligu šampiona kada je prvi šešir u pitanju, međutim, nema mesta za strah od bilo koga.

– Pred samo izvlačenje u Monaku smo znali da nema lakih protivnika i da ćemo se susresti sa najboljih evropskim timovima. Međutim i pored toga priželjkivali smo povoljniji žreb, pre svega kada je u pitanju ekipa iz prvog šešira. Dočekaćemo Mančester Siti, tim koji je aktuelni šampion Evrope i po mišljenju mnogih najteži rival kojeg smo mogli da dobijemo, ali nema kukanja. Imali smo jasan cilj da igramo u Ligi šampiona protiv najkvalitetnijih klubova, među kojima su svakako Lajpcig i Jang Bojs.

U prethodna dva navrata Milan Rodić je bio deo sastava crveno-belih koji su se okušali u elitnom takmičenju, to iskustvo mora da prenese na saigrače.

– Ponosan sam na činjenicu što ću nositi crveno-beli dres treći put tokom karijere u Ligi šampiona. Rado se sećam kvalifikacija i susreta koji su nas vodili do grupne faze pre nekoliko sezona, a naročito mečeva protiv Salcburga i Jang Bojsa. Putevi će nam se ponovo ukrstiti sa švajcarskim predstavnikom i verujem da uz snagu Marakane možemo do pozitivnog rezultata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet