Burno u Mančesteru, Sančo javno napao Ten Haga!

 Burno u Mančesteru, Sančo javno napao Ten Haga!

FOTO: Printscreen

Scene koje ne priliče ovakvom klubu…

Početak sezone za Mančester Junajted se ne može okarakterisati kao dobar. Neubedljive partije, šest bodova iz četiri utakmice, sada i interni sukob koji je prerastao u javni. Džejdon Sančo nije bio u konkurenciji za sastav protiv Arsenala, upitan za tu odluku Erik ten Hag je posle utakmice bio direktan.

– Džejdon Sančo van tima? Na osnovu prikazanog na treninzima odlučili smo da ga ne uvrstimo u sastav. U Mančester Junajtedu svakog dana morate da budete na vrhunskom nivou, to je razlog zašto je izostavljen.

Nije prošlo mnogo a oglasio se sam igrač. Sančo se preko društvenih mreža javnosti obratio saopštenjem u kojem je poprilično jasno napao svog trenera zbog tretmana koji ima.

– Molim vas da ne verujete svemu što pročitate! Neću dozvoliti bilo kome da iznosi potpune neistine, jako dobro sam trenirao protekle sedmice. Verujem da su drugi razlozi uzrok ovoj situaciji, u to sada neću da ulazim dublje. Dugo se na mene svaljuju tuđe greške, i to nije fer! Sve što želim je da igram fudbal s osmehom na licu i doprinosim timu. Poštujem sve odluke stručnog štaba, zahvalan sam jer sam deo ove grupe sjajnih igrača, znam da je svaka sedmica izazov za sebe. Nastaviću da se borim za ovaj grb bez obzira na sve!

Na sve probleme unutar tima sada se nadovezala i javna rasprava. Na potezu je uprava kluba koja će ovo morati da reši tokom reprezentativne pauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet