Docić: Ponovo nam sreća na žrebu nije bila naklonjena

 Docić: Ponovo nam sreća na žrebu nije bila naklonjena

FOTO: Čukarički

Kapiten Čukaričkog zbog povrede nije bio u stanju da u punom kapacitetu pomogne saigračima u dvomeču sa Olimpijakosom, mada, svakako je teško da bi njegovo prisustvo bilo šta promenilo.

– Od prvog meča je bilo jasno da je reč o vrlo ozbiljnoj ekipi. Ako im daš samo malo prostora odmah će uslediti surova kazna. Bilo je primetno da nismo na njihovom nivou i jako im je teško parirati. Olimpijakos je veliki klub, sa bogatom istorijom i tradicijom. Redovni su učesnici evropskih takmičenja, najčešće Lige šampiona. Pokazali smo zube u onoj meri koliko smo mogli trenutno. Nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog dvomeča i da bi već uskoro mogli da nagovestimo bolja izdanja na evropskoj smotri.

Još veći izazovi čekaju u Ligi konferencija, Marko Docić je za Meridian sport prokomentarisao grupu koju je Brđanima žreb dodelio.

– Ponovo nam sreća na žrebu nije bila naklonjena. Igraćemo protiv sjajnih timova. Genk je u trećem kolu pokazao da je čak i bolji tim od Olimpijakosa. Nisu prošli dalje nesrećnim spletom okolnosti. Nas očekuje izuzetno težak zadatak u grupi. O klubu i sastavu kao što je Fiorentina nema potrebe mnogo rasipati reči. Biće zanimljivo igrati protiv našeg reprezentativca Nikole Milenkovića. Ni Ferencvaroš ne zaostaje mnogo za spomenutom dvojkom, gledali smo ih prethodne godine u duelima sa Crvenom zvezdom. Sigurno je da se nalazimo u ulozi autsajdera, ali mi smo se cele prethodne godine borili za učešće u tako kvalitetnom takmičenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet