Đoković: Imao sam razgovor sa sobom u ogledalu

 Đoković: Imao sam razgovor sa sobom u ogledalu

FOTO: Printscreen

Laslo Đere je najboljeg srpskog tenisera učinio neprepoznatljivim u prva dva seta međusobnog duela, naterao ga da se pomuči više nego što je i mogao da pomisli da će u trećem kolu US Opena.

– Imao sam razgovor sa sobom u ogledalu, neću da lažem. Bio sam ljut. Razmišljao o tome šta bi trebalo uraditi. Morao sam da nateram sebe da se podignem, da počnem da verujem u sebe. Dešavalo mi se slično i ranije, nekoliko puta nisam uspeo, ali večeras jesam. Neverovatno. Igrali smo do skoro dva ujutru, toliko je ljudi ostalo. Toliko ste nas podržavali obojicu. Nadam se da ste uživali u ovom šou. Jedan od najtežih mečeva u ovoj i poslednjih nekoliko godina. Ovo je jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao.

Po ko zna koji put u karijeri vratio se Novak Đoković iz nokdauna, zaigrao strašan tenis kome mlađi sunarodnik nije mogao da parira.

– On nije pokazivao umor. Podigao se i igrao je bolje u petom setu, bolje nego treći i četvrti. Disao mi je za vrat, pretio brejkom, igrao zaista veoma dobro. U ovakvim uslovima odskok je nešto niži. Uslovi su nešto sporiji ove godine. Bilo mi je teško da nađem rešenje, svi aspekti igre su bili teški, ali nije išlo od početka. U trećem setu sam se podigao.Napravio sam još jedan brejk, pa sam shvatio da imam šansu da nastavim. Zaigrao sam agresivnije. Njegove igre nisu bile kao u prva dva seta, ali nisam se predavao do poslednjeg udarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet