Duljaj: Nikolić je sa svadbe došao na utakmicu, valjda je obećao kumu gol

 Duljaj: Nikolić je sa svadbe došao na utakmicu, valjda je obećao kumu gol

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Iz ambisa do radosti, IMT je imao dva gola prednosti, nasuprot sebe bezidejni Partizan koji se u završnici susreta pretvorio u uraganski.

Ne mogu da kažem da sam znao da ćemo pobediti, ali su momci verovali. Kod njih sam to video. Posle našeg prvog gola video sam pozitivnu energiju, u jednom trenutku smo srlajli, krenuli da igramo dugim loptama, samo sam rekao momcima da pas ide do noge i tako su pali golovi.

Delimično je slabih dve trećine utakmice šef struke otpisao na pritisak koji stvaraju sva dešavanja u i oko kluba.

Nisam se plašio na 0:2, jer smo donekle kontrolisali utakmicu, imali šanse i polušanse, napadali, a rival čekao kontre i to je fantastično odradio. Velika je ovo pobeda za nas, jer smo pod stalnim pritiskom, iznutra i spolja, momci  čitaju ko šta piše i teško je u takvim okolnostima ostati koncentrisan.

Brani Igor Duljaj svoje igrače, pošteno je reći da su neki od nosilaca došli bez priprema i u hodu morali da se privikavaju.

Kad smo mi odlazili u inostranstvo trebalo nam je po šest meseci da bismo se privikli na život u novom gradu i ekipu. Većina ovih momaka nije prošla pripreme sa nama, naravno da će zato biti oscilacija, dok se ne prilagode. Teško je uklopiti se za mesec ili dva, teško je raditi sa mladim igračima i praviti rezultate.

Kao heroj pobede iskočio je Nemanja Nikolić, pogotkom u petom minutu nadoknade doneo je konačni preokret.

Nikoliću čestitke, jer je na utakmicu došao sa svadbe, na kojoj je bio kum. Valjda je obećao kumu da će postići gol. Odigrao je meč bez treninga. Sve mu se vratilo, jer je pošten momak.

Ponovio je Duljaj da je priča o pojačanjima završena, barem nije intenzivna onoliko koliko je bila prethodnih dana.

Teško pitanje za mene. Igrači koje sam želeo su već potpisali za ozbiljne klubove. Kad pričamo o pojačanjima, nikad nisam rekao da Partizan ima loše igrače, nego da su nam potrebni oni koji će ući i promeniti ritam, kao što su to sad učinili Natho i Nikolić, a Kalulu igrao od početka. To sam tražio. Neću više o pojačanjima, šta bude – biće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet