Jović: Glave su se ohladile

 Jović: Glave su se ohladile

FOTO: FIBA

U susret Dominikani još uvek su sveži utisci utakmice protiv Italije, naša reprezentacija je po prvi put osetila gorčinu poraza na Mundobasketu.

– Glave su se ohladile, šta smo mogli, izgubila se ta utakmica, znali smo da moramo da dobijemo sledeću svakako i fokusirani smo na nju.

Dva puta u kratkom vremenskom razmaku Italijani su se vratili iz minusa protiv naše selekcije, jednom na Akropolis kupu, a sada i u takmičarskoj utakmici.

– Tako se namestilo, izgleda da su odradili odličan posao i pročitali nas sve. Svaki put smo ostajali na poslednjih pet, šest sekundi napada i morali smo da šutiramo preko visokog, ili na brzinu da rešavamo napad pod košem. Držali su utakmicu pod kontrolom čim su došli do egala, tačno su uradili šta su hteli.

Imala je Srbija poslednji napad, Nikola, pa Stefan Jović nisu uspeli da dođu do dobre pozicije za poslednji šut.

– Kako da bude, uhvatili smo loptu na sedam sekundi do kraja, nismo znali šta tačno da radimo, bez tajm-auta pre toga, pokušali smo da rešimo Jović i ja to, ali je došlo do nesporazuma.

Mladi krilni centar naglašava da ekipa ne razmišlja o poziciji, niti mogućim protivnicima u željenom četvrtfinalu, samo i isključivo o Dominikani.

– Sve zavisi od Dominikane, očekivali smo da ćemo dobiti Italiju, sad očekujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo. Ako ne dobijemo, dalje ne postoji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet