,,Klinac igra dobro, zabavno je!”

 ,,Klinac igra dobro, zabavno je!”

FOTO: FIBA

Erik Spoelstra uživa u tome što je deo svetske košarkaške smotre, ali i u partijama Nikole Jovića u dosadašnjem toku takmičenja.

– Klinac igra dobro, zabavno je! Prvo je zabavno to što smo ovde u isto vreme, drugo on je mnogo radio iza kulisa. Niko nije obraćao pažnju u martu, aprilu i maju kada je dva puta dnevno vežbao i totalno promenio svoje telo. Sada je potpuno zdrav. Radio je na svojim veštinama i pripremio se za ono za šta smo pretpostavili da će biti jako bitno leto. Prvo letnja liga u Sakramentu i Vegasu gde je igrao jako dobro, a onda i prilika da se takmiči za mesto u sastavu i potencijalno minute… On je prestigao sve ostale za sada! Ja uživam u njegovoj igri, stručni štab uživa, bude se u pola pet ujutro svakog jutra da gledaju njegove utakmice i navijači Majmija ga podržavaju! Uzbudljivo je, fanovi Hita prate Svetsko prvenstvo. Naravno da prate naš tim, ali svi prate i Nikolu. Videli smo koliko je radio iza kulisa, on je ovo zaslužio. Sve ovo je tu zaslugom njegovih radnih navika i posvećenosti.

Trener Majami Hita se zbog Gorana Dragića već upoznao sa Slovenijom, sada bi zbog mlađeg asa mogao i sa Srbijom.

– Ako me Niko zove? Voleo bih da dođem! Da ne radim ovo, da nisam deo priprema reprezentacije Amerike ja bih bio na njegovim pripremama. Ovako je moj stručni štab išao da ga gleda. Jedini put kad sam išao u region je kada sam bio u Sloveniji. Bio sam tri godine zaredom tamo kada je Goran Dragić igrao za nas. Išao sam u Ljubljanu koja je jedan od meni omiljenih gradova na svetu. To bi koristio kao razlog da odem u Ljubljanu i tamo probam razna pića i žestinu! Hvala vam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet