Mitrović: Stranci su se brzo uklopili

 Mitrović: Stranci su se brzo uklopili

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Utakmicom protiv Spartaka košarkaši Crvene zvezde završili deo priprema u Staroj Pazovi, Luka Mitrović je zadovoljan do sada urađenim.

– Odradili smo taj najmanje omiljeni deo priprema, ali i deo bez koga se ne može. To je temelj za sve što ćemo nadograđivati u narednom periodu. Tu smo šest, sedam dana i bilo je dosta dobrog rada. Tu su novi košarkaši, pokušavamo biti što kompaktniji u nepotpunom sastavu. Kada se ostali saigrači priključe, nadamo se da će sve ići lakše. Sada će biti sve više utakmica, kroz koje ćemo uvežbavati ono što smo radili na treninzima. Stranci su se brzo uklopili, nismo imali nikakvih problema.

U sličnom tonu je dosadašnji deo priprema prokomentarisao Nemanja Nedović, jedva čeka da upozna i saigrače koji tek treba da se pridruže crveno-belima.

– Ovom utakmicom završavamo naš boravak u Staroj Pazovi. Imali smo sedam dana napornih i jako korisnih treninga. Stekli smo bazičnu pripremu za ono što sledi. Imali smo sve uslove koji su potrebni za dobru pripremu. Sada idemo u Beograd, gde ćemo nastaviti pripreme. Radujemo se momcima koji će se priključiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet