Pavićević: Nikad jača ABA liga nije bila

 Pavićević: Nikad jača ABA liga nije bila

FOTO: Mornar/Media pro

Poprilično renovinari tim Mornara započeo je pripreme za novu sezonu, Mihailo Pavićević nije želeo da govori o konkretnim rezultatskim ambicijama, a što se tiče stila košarke tiče, ne odstupaju od onog po kome su postali poznati.

– Želim da vas sve pozdravim. Vidite i sami da je mnogo novih igrača, gotovo da je novi tim. Upravo tim novim igračima želim da uputim toplu dobrodošlicu. Želim da kroz treninge i utakmice da probamo da damo sve od sebe. Mislim na nas iz stručnog štaba i vi na terenu. U krajnjoj liniji utakmice dobijate vi, a gubimo ih mi. Ništa se to neće promeniti. Nadam se da ćemo od prvog dana što je najbitnije napraviti jednu pravu porodičnu atmosferu koja je uvek krasila ovaj klub. Iza takve atmosfere stoje naši rezultati. O rezultatima i ambicijama teško je reći sad, novi je tim. Sve to treba posložiti, pa ćemo videti. Mi kada stanemo iza igrača i ekipe nema više nazad. Čeka nas veoma uzbudljiva sezona. Nikad jača ABA liga nije bila. Mnogo je izuzetno jakih ekipa sa dva evroligaša. Čekaju nas veliki izazovi. Mi kao stručni štab zajedno sa upravom i naša publika je navikla na lepu košarku i nećemo od toga odustati.

Reč je uzeo i Đorđije Pavićević, prvi operativac Barana želi da ekipa adekvatno predstavlja grad u regionalnom takmičenju, videćemo da li i u FIBA Ligi šampiona.

– Domaćim želim da budu dobri domaćni kao i svih ovih godina novim igračima. Novima želim da se uklope u sredinu i da budete sastavni deo svih ekipa koje su bile ovde i beležile su prave rezultate. Puno sreće želim stručnom štabu. Upravi takođe gde smo stvorili iskorak u radu, učestvovaće sve više ljudi preko skupštine i želim da vas u njihovo ime pozdravim. Ja se nadam da će uz zajednički rad ovaj tim biti ponos grada i da ćemo biti ponos Crne Gore. Želim da budemo prepoznatljivi po našoj igri koja je težila ka košu više, što publika najviše voli, a mi i vi smo najzaslužniji da publika bude ovde u što većem broju. Želim još jednom puno sreće, puno pobeda što manje poraza, ali isto tako kad dođu da budu veliki jer u tim porazima se stvaraju pobede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet