Terzić: Danas i sutra ćemo obradovati navijače sa dva odlična igrača

 Terzić: Danas i sutra ćemo obradovati navijače sa dva odlična igrača

FOTO: FK Crvena zvezda

Genenralni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić govorio je za MaxBet Sport o grupnoj fazi Lige šampiona, ali se dotakao i pojačanja.

Kada smo videli sa kime je Crvena zvezda upala u grupu, nije nam bilo svejedno, pre svega zato što je Mančester siti verovatno najbolja ekipa na planeti, a Lajpcig je ekipa koja može da igra na jako visokom nivou protiv svakoga, a dosta je potcenjena u javnosti, jer nema tako grandiozno ime kao Bajern”, – započeo je.

Zvezda nije imala sreće sa rivalima iz prva dva šešira, ali je iz četvrtog došao Jang Bojs.

“Kada smo iz četvrtog šešira dobili Jang Bojs, uz svo uvažavanje prema njemu kao odličnoj ekipi, možemo da kažemo da smo imali sreće. Lakše je protiv Jang Bojsa nego protiv nekih drugih ekipa. Izbegli smo recimo Real Sosijedad, Lens i neke druge neprijatne ekipe iz četvrtog šešira. Možemo da igramo sa Jang Bojsom, ali i sa Lajpcigom“.

Govorio je i o prelaznom roku.

Niko od igrača Crvene zvezde ne može da ide. Sutra je do ponoći poslednji rok da pošaljemo spisak igrača UEFA-i. Već danima intenzivno radimo na dvojici pojačanja. Jedan je centarfor, a jedan je vezni igrač. Već dugo pregovaramo. Uvek se najjače stvari dešavaju u poslednjim satima. To je jednostavno tako na fudbalskoj pijaci” – jasan je Zvezdan.

Nada se da će danas i sutra obradovati najvernije pristalice.

“Svi su očekivali nešto bolje, ali mi smo znali da imamo prednost u odnosu na druge klubove u Evropi, jer oni su svoje prelazne rokove zatvorili 1. septembra, a mi do 4. septembra imamo prostora. Tako da svi igrači koji su gajili neke nade da će otići u klubove “velike petice”, sada su nam postali dostupni, a do sada nam nisu bili. Tako da, nadam se da ćemo danas i sutra obradovati navijače Crvene zvezde sa dva odlična igrača“, poručio je Terzić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet