Avramović: Znamo da možemo da pobedimo svakog

 Avramović: Znamo da možemo da pobedimo svakog

FOTO: FIBA

Borbeni bek nakon utakmice zadovoljan je urađenim u prve dve faze Mundobasketa, Srbiji je pobeda protiv Dominikane bila četvrta, dovoljna za četvrtfinale.

– Samo protiv Italije smo odigrali slabo, sve ostalo uključujući i pripreme odradili smo kako treba. Ovaj meč plod je rada u prethodnom periodu. Hemija u ekipi je sjajna, trener nas je podigao na pravi način i to nam je dalo vetar u leđa. Znamo da možemo da pobedimo svakog. Italija se desila u pravom trenutku jer poraz nije značio ispadanje. Ovde jeste i pokazali smo karakter. Ovo je bilo za Borišu, nadam se da će što pre izaći iz bolnice. Molimo se za njega jer je i on deo svega ovog.

Osvrnuo se Aleksa Avramović na situaciju sa Borišom Simanićem, nažalost, kasnije smo saznali da je on ostao bez bubrega.

– Nismo celu noć spavali pred utakmicu sa Italijom. Ne tražim opravdanje, ali svi smo se zabrinuli pogotovo kada se tražila krv. Ovo je prava reakcija posle ta dva turbulentna dana koja smo imali.

U trenutku kada je davao izjavu nije se znalo da li će protivnik u četvrtfinalu biti Sjedinjene Američke Države ili Litvanija, svakako se nije previše obazirao na to.

– Sve je moguće, nema nepobedivog tima na prvenstvu. Ne zanima nas protiv koga ćemo igrati, samo želimo da obradujemo Srbiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet