Bogdanović: Uvek se nerviram kada promašim

 Bogdanović: Uvek se nerviram kada promašim

FOTO: FIBA

Mnogo se lakše diše, kakvu smo reakciju želeli od naših košarkaša, takvu smo i dobili, Dominikana je ubedljivo savladana na putu do četvrtfinala.

– Pre svega bih želeo da se zahvalim navijačima, bila je sjajna atmosfera. Sigurno su nam dali dodatni vetar u leđa. Bili smo nervozni otkako smo izgubili od Italije. Znali smo da je Dominikanska Republika nezgodan protivnik.Bilo je teško protiv njih, ali mi je drago da smo pokazali reakciju. Mnogo je teško da se reaguje nakon onakvog poraza, gde smo izgubili skoro dobijenu utakmicu, ali to je sport. Takve stvari se dešavaju i važno je kako se vratiš posle toga.

Nadoknadio je Bogdab Bogdanović sve, bio je najefikasniji u srpskom timu, meč je završio bez promašaja iz igre.

– Uvek se nerviram kada promašim, bilo da je reč o jednom bacanju ili pet trojki. Hteo bih još jednom da se zahvalim svim onim koji su nas došli podržati. Dosta je tu naših prijatelja, članova porodice i hvala im što nas godinama podržavaju.

Još jednom se kapiten dotakao nervoze posle poraza od Italije, rekao da su svi jedva čekali priliku da poprave utiske.

– Bilo je teško pripremiti se posle Italije. Bilo je mnogo nervoze, jedva čekaš da dođe naredna utakmica. Kao što sam rekao, to je sport i moraš pronaći način kako da se motivišeš, oporaviš i dođeš na utakmicu maksimalno spreman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet