Dobrić: Zasluženo smo u četvrfinalu

 Dobrić: Zasluženo smo u četvrfinalu

FOTO: FIBA

Četiri pobede u pet utakmica, posebna impresivna poslednja nad Dominikanom, dovoljno da Srbija završi u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

– Zasluženo smo u četvrfinalu. Od prvog do poslednjeg minuta smo uspostavili našu igru i mi smo se pitali na terenu. To smo hteli, pobedili smo utakmicu to je najbitnije i sada ćemo se okrenuti četvrfinalu.

U trenutku kada je Ognjen Dobrić davao izjavu nije se znao protivnik u četvrtfinalu, on svakako nije želeo da bira.

– Videćemo ko će biti u četvrfinalu, prema tome ćemo se spremati. Ne bih birao iskreno rivala, sačekaćemo da vidimo ko će da pobedi pa ćemo po tome da se pripremamo. Mislim da imamo kvaliteta da igramo i sa jednima i sa drugima. Daćemo sve od sebe i nadam se da će to btii dovoljno za pobedu.

Pouzdani bek je zadovoljan što su svi igrači dali doprinos velikoj pobedi, nada se da će tako biti i u četvrtfinalu Mundobasketa.

– Videla se stvarno energija. Svi igrači su ušli i dali sve od sebe. To pokazuje i rezultat jer ovo ne može da se postigne sa pet, šest igrača. Nego sa 11 igrača, Svi su dali neki doprinos. To nam treba, to nam je mnogo bitno. Dobra je utakmica bila, dobro smo izgledali sa puno energije. Znali smo šta hoćemo i šta radimo na terenu tako da ovo treba da ponovimo u četvrfinalu i da se nadamo pobedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet