Gvideti: Ova grupa devojaka radi sa tako velikom ljubavlju prema vašem narodu

 Gvideti: Ova grupa devojaka radi sa tako velikom ljubavlju prema vašem narodu

FOTO: CEV

Fantastičnu odbojku smo gledali u finalu Evropskog prvenstva, Turska je bila za nijansu bolja od Srbije, međutim, izuzetno smo ponosni na način na koji su srebrne devojke predstavljale naciju. Drugi put zaredom osvojile su srebro na kontinentalnom nivou i u dobrom raspoloženju idu na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

– Ponosan sam na našu ekipu, Melisa Vargas je igrala odlično i napravila razliku u Turskoj. Mi smo sve vreme bili blizu i ponosan sam na ovu partiju mojih izabranica. Devojke su pružile maksimalan napor.

O tome koliko su naše igračice posvećene govori to da je Maja Ognjenović igrala iako zbog virusa nije mogla da trenira.

– Nisam video Maju u poslednja dva dana, niko iz tima je nije video. Nije trenirala, ali je ušla da igra, borila se. Možda nije bila brza kao inače, ali treba da budemo ponosni na sve što je uradila.

Osvojio je Đovani Gvideti svoju prvu medalju kao selektor Srbije, poručio je srpskoj javnosti nakon toga da treba da bude ponosna na svoje odbojkašice.

– Srpska nacija i savez treba da budu ponosni na ovu utakmicu, svake godine ove devojke igraju finala, nekada se pobedi, nekada ne. Ova grupa devojaka radi sa tako velikom ljubavlju prema vašem narodu i treba da budete ponosni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet