Marinković: Drago nam je što je Bogdan pogodio svaki šut

 Marinković: Drago nam je što je Bogdan pogodio svaki šut

FOTO: FIBA

Svetislav Pešić je u odnosu na prethodne utakmice napravio jednu promenu u startnoj postavi protiv Dominikane, mladi bek mu je vratio sa 16 poena.

– Igrali smo vrlo dobro od početka. Uspostavili smo ritam i od prve četvrtine bili smo u vođstvu, koje nismo ispuštali do kraja. Pritiskali smo njihove bekove, najbitnije igrače i to je bilo ključno.

Poput saigrača i Vanja Marinković se u komentaru ove utakmice osvrnuo na poraz od Italije koji je našem timu stavio rezultatski i svaki drugi pritisak na pleća.

– Protiv Italije smo vodili 16 razlike. Dozvolili smo im lake poene, tako da smo sada znali u čemu smo pogrešili. Gledali smo video i pripremili se dobro za ovu utakmicu. Kao što sam rekao ranije, uspostavili smo kontrolu od početka i od prvog minuta im nismo dopustili da se vrate.

Posle loše prethodne utakmice Bogdan Bogdanović je sasuo 20 poena bez promašaja iz igre, novinare je zanimalo da li je saigračima kapiten održao neki poseban govor.

– Nije nam ništa rekao. Drago nam je što je pogodio svaki šut i nadamo se da će nastaviti da pogađa. Ako ne svaki, onda skoro svaki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet