OBILNE PADAVINE NAS OČEKUJU I U NAREDNOM PERIODU

 OBILNE PADAVINE NAS OČEKUJU I U NAREDNOM PERIODU

Ponesite kišobran ili ogrnite kabanicu, jer će i ove nedelje pljuštati! Mapa oblačnosti i padavina nam prikazuje da nas očekuje velika količina freebet padavina u narednih nekoliko dana, na igri Aviator. Svim putnicima se preporučuje da pored pasoša, pripremite odeću za kišno vreme i zauzmu mesto u Aviator chatu, jer omiljena virtuelna avio-kompanija voli da nagrađuje svoje putnike.

Ulogujte se na svoj AdmiralBet nalog, posetite Aviator chat i pokupite freebet koji pada sa neba, jer je potreban, kako bi kvote dostigle nebeske visine! U Kiši freebeta mogu pokisnuti svi igrači registrovani na http://AdmiralBet.rs, a registracija se može izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored navedenih promocija, sve ljubitelje virtuala, pogotovu Aviatora, očekuje Letnja trka u visinama u kojoj svake nedelje 10 pilota koji održe svoj avion najduže u letu dele 100.000 dinara, dok ljubitelje slot igara vodimo u Spin City, grad besplatnih spinova. Pogledajte i ostale AdmiralBet promocije i pokisnite u Kiši freebeta, a mi Vam želimo ugodan let!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet