Tobi: Navijači Zvezde, najbolji na svetu

 Tobi: Navijači Zvezde, najbolji na svetu

FOTO: FIBA

Novi košarkaš Crvene zvezde pre nego što će doći u Srbiju odazvao se pozivu selektora Slovenije, sa reprezentacijom zemlje koju predstavlja sutra će se sa Kanadom boriti za polufinale Mundobasketa.

– Znamo da je Kanada veliki tim, imaju mnogo dobrih i iskusnih igrača. To su velika imena, posebno iz NBA. Za nas, četvrtfinle je “biti ili ne biti”. Velika utakmica za nas. Došli smo ovde da pobedimo takođe i možemo da pobedimo svakoga. Neverovatna je atmosfera koju imamo u ovom timu i koju pokazujemo na terenu. Zaista uživamo jedni sa drugima. Imam odličan odnos sa svima i svakog leta naučim nešto više o Sloveniji i kulturi. Svakog leta smo bliži i bliži.

Uživa Majk Tobi svaki put kada nosi dres slovenačke reprezentacije, u izjavi za Telegraf rekao je da se raduje i novom klupskom izazovu koji će uskoro uslediti.

– Dobro je. Jako sam uzbuđen što dolazim u Beograd. Jako sam uzbuđen što sam ovde, ali se radujem i sezoni koja dolazi. Drago mi je da dolazim, čuo sam odlične stvari, igrao neke utakmice tamo, a navijači, najbolji na svetu… Jedva čekam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet