Aleksić: Iskreno još uvek smo malo neraspoložene

 Aleksić: Iskreno još uvek smo malo neraspoložene

FOTO: FIVB

Odobjkašice su se vratile u Srbiju, koliko je nacija ponosna na njih, toliko njima srebro nije uteha za željeno zlato.

– Videlo se da smo dale maksimum u finalu. Iskreno još uvek smo malo neraspoložene, nisu nam se slegli utisci. Stvarno smo dali svoj maksimum, svaka od nas. Dosta emocija je potrošeno tokom finala jer smo htele da osvojimo zlato ovog puta. Pogotovo jer smo prošlo Evropsko prvenstvo izgubile ovde u Beogradu. Na svako takmičenje idemo sa ciljem da ga osvojimo, ovog puta nam se nije posrećilo. Krivo nam je još zbog toga.

Nema mnogo vremena za žaljenje, Maja Aleksić i ostatak tima uskoro putuju u Kinu na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

– Već nas očekuju nove utakmice za deset dana u Kini. Moramo da razmišljamo o vizi za Pariz. Znale smo na početku leta da nas u septembru očekuje najbitniji turnir, kvalifikacije za Pariz. Imamo par dana da se oporavimo i odmorimo. Mislim da nećemo imati problema u Kini, jer u svaki meč ulazimo motivisane.

U sličnom tonu posle dočeka sve je prokomentarisala i Teodora Pušić, silno motivisana pred put na daleki istok.

– Mi koji smo navikli da naciju obradujemo onom najsjajnijom medaljom, sada nismo toliko zadovoljne. Ali kao što je rekao predsednik i ministar, posle ovakvog finala u pet setova, nemamo zbog čega da budemo nezadovoljni. Juče je selekcija Turske za nijansu bila bolja od nas, ali mi se pripremamo već za ono najbitnije, a to je Pariz naredne godine. Naravno da idemo sad da osvojimo vizu za Olimpijske igre i ako to ostvarimo, mislim da ćemo moći da kažemo da smo imali jedno uspešno leto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet