Belić: Pokazali smo od čega smo

 Belić: Pokazali smo od čega smo

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Još jedna sjajna partija u ranoj fazi sezone, Kristijan Belić je doprineo preokretu Partizana protiv IMT-a asistencijom za Mateusa Saldanju i iznuđenim penalom za izjednačenje.

Bila je dobra utakmica! Pokazali smo karakter na kraju iako smo imali dva gola zaostatka. Nije bila laka situacija, ali smo pokazali od čega smo, vratili se u utakmicu i verovali da možemo da stignemo rezultat. Sa druge strane, svaka čast igračima IMT-a. Pokazali su da imaju kvalitet, iako su mladi. Utakmica je bila kvalitetna sa dosta šansi i dobro je da smo stvarali prilike. Trebalo je bolje da budemo postavljeni u odbrani dok su napadali, ali takav je fudbal – povuče svakog lopta.

Pomenuti jedanaesterac izveo je Bibars Natho. iskusni vezista je bio siguran sa bele tačke i doneo izjednačenje u prvom minutu zaustavnog vremena.

Ponovo smo odigrali tešku utakmicu! Nismo bili pametni, nismo stvarali šanse i naivno smo primili golove iz kontranapada. Sami smo sebe stavili u tešku situaciju, ali uspeli smo da se vratimo i to je jedino važno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet