Điga: Zadovoljan sam što sam došao u veliki klub

 Điga: Zadovoljan sam što sam došao u veliki klub

FOTO: FK Crvena zvezda

Barak Bahar od juče ima rešenje više u odbrani, novog štopera predstavio je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Naser Điga je mlad igrač koji dolazi iz Bazela i profil je štopera kakvog je Barak Bahar tražio od samog početka. Visok je, čvrst i brz, i to je ono što je Bahar želeo kako bi naša odbrana izgledala baš po njegovom ukusu. Verujem da će se Điga brzo prilagoditi zahtevima koje traži naš trener i da će biti dobro pojačanje za Zvezdu. Spremni smo za Ligu šampiona, radili smo na tome naporno, imamo iskustvo iz prethodna dva učešća koje će nam pomoći da budemo dobri u utakmicama koje slede.

Za početak je Naser Điga došao na pozajmicu iz Bazela, zov Lige šampiona privukao ga je na crveno-belu stranu Beograda.

Zadovoljan sam što sam došao u veliki klub kao što je Crvena zvezda i daću sve od sebe da opravdam očekivanja. Radujem se igranju u Ligi šampiona, nisam imao priliku do sada da budem deo tako velikog takmičenja, iako sam nastupao u Ligi konferencije. U svakom slučaju, imam mnogo motiva da se dokažem, a ono zbog čega sam posebno nestrpljiv je da debitujem pred Zvezdinim navijačima. Bio sam na utakmici protiv Novog Pazara, i oduševio sam se atmosferom. Navijači su zaista fascinantni, tako da je to razlog više zbog kog sam srećan što sam ovde. Nije zahvalno da pričam o sebi, ali smatram da sam moderan defanzivac, da znam da igram sa loptom, da sam brz, jak i dobar u igri “1 na 1” sa protivnikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet