Đoković: Pratiću Zvezdu i Partizan u Evroligi, Zvezdu u Ligi šampiona

 Đoković: Pratiću Zvezdu i Partizan u Evroligi, Zvezdu u Ligi šampiona

FOTO: Printscreen

Jedan od najboljih kvoterbekova u istoriji NFL-a, Aron Rodžers izjavio je da je ispunio sebi veliku žeju time što je gledao uživo meč srpskog asa.

– Nisam znao da je Aron Rodžers to rekao, stvarno mu hvala od srca što je tako iskomentarisao. Nisam nikada gledao uživo američki fudbal, sa Tomom Brejdijem imam jako dobar odnos. On je na Rolan Garosu sedeo pored moje žene, imamo jako dobar odnos, mnogo ga poštujem. Dugotrajan je, on je takođe u centru pažnje zbog dugovečnosti. Pokušavam da održim vezu sa sportistima iz drugih sportova, poistovećujem se sa njima, poštujem njihovu veličinu. Oni su u svojim sportovima veliki, želite da učite od njih, nikada ne znate koliko neko može inspirativan.

Kad smo kod ove teme, Novak Đoković je svoje prijatelje, Zlatana Ibrahimovića i Nikolu Jokića izdvojio u sportovima kojima se bave.

– Zlatan Ibrahimović mi je omiljeni fudbaler, on ima balkanski mentalitet, to razumem jako dobro i znamo se 15 godina. Nikola Jokić je najbolji košarkaš sveta, neverovatan čovek, svi su oduševljeni šta radi na košarkaškom terenu. Nisam ekspert, ali sam srećan što srpski igrač dominira u NBA ligi, nikada se to nije na tom nivou dešavalo. Volimo se i podržavamo, pratim i da smo ušli u četvrtfinale Mundobasketa. Pratim i odbojku, naravno da pratim, sport je moje polje života, znam kroz šta prolaze i divim im se.

Ne može najbolji teniser u istoriji ovog sporta da postigne da isprati sve što želi, ipak, večite će posebno pratiti.

– Želeo sam da gledam Jokića u šampionskoj sezoni, ali nisam mogao da se organizujem iz Pariza da letim za Denver, nije baš iza ćoška. Voleo bih njega da gledam kada je na vrhuncu sa svojom ekipom. Imao sam priliku da gledam prijateljske utakmice košarkaške reprezentacije, osećao sam s srećno kao dečak. Veliki sam ljubitelj skijanja, nisam gledao uživo, ali na televiziji jesam mnogo puta sa ocem – najviše bih želeo u Kicbil. Ima dosta dešavanja i zbivanja, finale Lige šampiona i tako neki veliki događaji, teško je sve uskladiti. Pratiću Zvezdu i Partizan u Evroligi, Zvezdu u Ligi šampiona, njih najviše pratim, što je i logično, jer su naši klubovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet