Kolaković: Pobeda čista

 Kolaković: Pobeda čista

FOTO: CEV

Odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je treću pobedu u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, Igor Kolaković je zadovoljan prikazanim protiv Letonije.

– Estonija je protivnik od koga se treba pribojavati. Mislim da smo ozbiljno shvatili rivala u prvom setu. U drugom su pripretili sjajnim servisom, igrali poen za poen, i u toj završnici koja nam možda nije prijala, pobedili smo. U trećem smo uspostavili dominaciju, nismo na kraju perioda mi mogli da iskomplikujemo, koliko su Estonci oslobodili ruku u napadu i servisu. To je malo pokvarilo utisak. Pobeda čista. Dosta igrača sačuvali smo za meč sa Nemačkom. Težak protivnik. Jesu igrali 3:2 sa Belgijom, ali veliki je broj igrača u rosteru, menjaju ritam igre kako hoće. Odlikuje ih snažna odbojka, jako dobar servis, dobri su na prvom tempu. Ove godine na Evropskom prvenstvu je Grozer koji je obeležio sve velike rezultate Nemačke, tako da čeka nas težak protivnik za bitku za drugo mesto u grupi.

Ispostavilo se da je meč loptu realizovao Vuk Todorović servisom, tim može na miru da se okrene duelu sa Nemačkom.

Bitna pobeda za nas, očekuje nas težak meč protiv reprezentacije Nemačke. Bitno je da smo ovo danas rešili u tri seta u našu korist. Ostaje ta poslednja utakmica u borbi za drugo mesto, kako bi imali što lakšeg protivnika u nastavku takmičenja. Da se odmorimo, pripremimo, pogledamo video i spremimo što bolje za utakmicu koja nam sledi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet