Matijašević: Videli smo šta nam nedostaje i reagovali

 Matijašević: Videli smo šta nam nedostaje i reagovali

FOTO: Čukarički

Još tri nova fudbalera je angažovao Čukarički pred istek roka za registraciju za Ligu konferencije, posle Ognjena Vranješa i Sandeja Adetunđija doveden je Luter Vesli Sing, krilni napadač, prethodne dve sezone član Kopenhagena.

Želeli smo da ojačamo konkurenciju na svim pozicijama u timu. Videli smo u prethodnom periodu, posebno u duelima protiv Olimpijakosa šta nam nedostaje, reagovali smo dovođenjem trojice igrača koji imaju kvalitet. Vranješ je prilično iskusan, biće nam od velike koristi na terenu i u svlačionici, dok će Adetunđi biti zamena za Badamosija. Sing ima 26 godina, iskustvo igranja u Evropi i sa te strane neće mu biti potrebno mnogo vremena da se prilagodi. Doneće nam brzinu, ima i reprezentativno iskustvo na zavidnom nivou i sigurno će zaoštriti konkurenciju. Svu trojicu novih igrača ćemo registrovati za nastup u Ligi konferencije.

Prelazni rok u Srbiji traje do 15. septembra, dodao je Vladimir Matijašević da će Brđani reagovati ukoliko se ukaže prilika na tržištu.

Do 15. septembra i isteka prelaznog roka u Srbiji ima još vremena, ukoliko bude bilo potrebe ili se pojavi neki zanimljiv igrač, sigurno ćemo reagovati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet