Mančester Junajted planira da pokvari januarski plan Bajernu?

 Mančester Junajted planira da pokvari januarski plan Bajernu?

FOTO: Manchester United

Već sada se najavljuje transfer sudar.

Reprezentativna pauza je došla u pravi čas Mančester Junajtedu. Ne baš najbolji start sezone stvorio je novu dozu pritiska, isplivali su neki problemi od ranije. Erik ten Hag će nakon pauze moći da računaa i na one koji su došli pred sam kraj prelaznog roka, Sofijana Amrabata, Altaja Bajindira i Serhija Regiljona, kao i oporavljenog Rasmusa Hojlunda. I dok se na Old Trafordu spremaju za nastavak sezone, rešavaju probleme oko Entonija i Džejdona Sanča, razmišlja se unapred i o zimskom prelaznom roku.

Iako je delovalo da će se to desiti konačno, Junajted ni ovog leta nije uspeo da proda Donija van de Beka. Pokušali su taktiku teškog pregovarača pa je Real Sosijedad iako ozbiljno zagrizao, na kraju bio primoran da se povuče. Pojavile su se informacije o turskim klubovima kao zainteresovanima, vrlo brzo i utihnule. Najave su da će i Skot Mektominej biti stavljen na prodaju u januaru, sve s namerom da se dovede još jedan vezista, ukoliko jedan od pomenutih ode, ili čak dvojicu, ako prodaju obojicu.

Zna se da je velika Ten Hagova želja Andre Onana iz Evertona, klupski skauti prate partije Florentina Luisa u dresu Benfike, a sada Atletik najavljuje mogući sudar Junajteda i Bajerna na zimskom tržištu. Razlog je Žoao Palinja koga takođe na Old Trafordu drugo prate. Vezista Fulama bio je na pragu selidbe u Minhen, čak je i otputovao, obavio medicinske preglede, čekao dozvolu i na kraju je nije dobio jer na Krejven kotidžu nisu našli adekvatnu zamenu na vreme. Morao je Palinja da se vrati, iz Bajerna su najavili da će se vratiti sa ponudom u januaru, međutim, u četiri meseca pred nama može da se desi svašta, pa i da Junajtedova logistika pokvari sve, što pomenuti list najavljuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet