Marin otkrio kako je Terzić ubedio Hvanga da dođe u Zvezdu: “Ja slušam i ne verujem”

 Marin otkrio kako je Terzić ubedio Hvanga da dođe u Zvezdu: “Ja slušam i ne verujem”

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka potpisala In Bom Hvanga iz Olimpijakosa, a prema rečima Marka Marina ključnu ulogu imao je Zvezdan Terzić.

“Hvan je stvarno dobar igrač, to će i ovi koji ga nisu videli brzo osetiti. To je počajanje, ne samo za Zvezdu, nego i za klubove iz top pet liga. Kada sam ga video, fudbalski sam se zaljubio u njega. Ostavio je takav utisak, da je to igrač za sledeći nivo na koji treba da idemo” – rekao je Marko Marin u razgovoru za Mozzartsport i nastavio:

“Konkretno, pre četiri dana smo imali video poziv sa njim. On je bio u Minhenu, kod svog drugara iz Bajerna, Kima. Sedeli smo kod kuće Zvezdana Terzića. Kratko se uključio u video poziv. Uzeo je telefon, počeo da priča sa Hvanom i onda je poentirao”.

Terzić je odigrao ključnu ulogu.

“Sedeli smo kod Terze kući, bilo je to pre četiri ili pet večeri. Kratko se uključio u video poziv. Uzeo je telefon, počeo da priča sa Hvangom i onda je poentirao. Rekao mu je: Slušaj, 19. septembra igramo sa Sitijem na strani, nadamo se da ćemo da odigramo dobru utakmicu, idemo na pobedu. Onda uveče slavimo tu pobedu. Ja slušam i ne verujem. Tada je Terzić poentirao, rekao mu je: U stvari slavimo pobedu i tvoj rođendan. Mene je iznenadio, igrač je bio srećan što generalni direktor zna kada mu je rođendan, agenti su se odobrovoljili. Atmosfera je bila bolja, tu smo ga slomili”, – objasnio je Marin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet