Milutinov: Svi su pokazali kvalitet

 Milutinov: Svi su pokazali kvalitet

FOTO: FIBA

Pokazala je Srbija u prethodne dve faze Mundobasketa da ima potencijal, protiv Litvanije i da je u stanju da napravi velika dela.

– Mi smo znali svoj kvalitet unutar ekipe, nismo mnogo pričali u javnosti, ali smo znali da imamo potencijal sa Bogdanovićem kao našim liderom, drago mi je da smo pokazali da smo dobra grupa momaka i da imamo kvalitet. Protiv ekipe kao što je Litvanija mora da se igra tako, svi su pokazali kvalitet, zaslužena pobeda za nas i nadam se da ćemo tako nastaviti i u polufinalu.

I Nikola Milutinov se dotakao emotivne reakcije cele ekipe kada je u grupni čet stigla poruka Boriše Simanića, što je celoj ekipi bio impuls dodatne motivacije pred ovu utakmicu.

– Prvi put nam je pustio poruku na grupu i to nam je tako emotivno došlo, svi smo se obradovali, dalo nam je neku dodatnu energiju, on je dosta doprineo ovoj pobedi.

Sjajni centar odradio je fantastičan posao u direktnim duelima sa Jonasom Valančijunasom koga je uspeo poprilično da neutrališe, nastavio je da prikazuje sjajne partije.

– Znao sam da imam mnogo težak zadatak, strašan igrač, trebalo je potrošiti dosta energije, drago mi je da je zadatak obavljen kako je trebalo i da smo u polufinalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet