Nikolić: Izgleda da je kum morao da se oženi pa da krene i meni

 Nikolić: Izgleda da je kum morao da se oženi pa da krene i meni

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Posle velikog preokreta Partizana protiv IMT-a, Igor Duljaj je posebno pohvalio strelca pobedničkog gola, dodavši da je na utakmicu došao bez treninga, nakon kumstva na svadbi.

Moj gol za pobedu ima uvertiru i iskreno ću reći da je to zasluga fenomenalnog ljudskog odnosa sa trenerom Duljajem. Zamolio sam ga da u subotu kumujem na venčanju svog druga iz detinjstva i on mi je dao dozvolu, što možda neki drugi trener ne bi. To dovoljno govori o njemu, kakva je ljudska veličina i da se autoritet nekada ne stiče treniranjem strogoće već razumevanjem i međusobnim poverenjem. U šali mi je rekao da ako kumujem, onda moram i da postignem gol kada uđem u igru. Nije moglo bolje da se završi! Eto – i gol za pobedu je deo svadbenog poklona, ali još jednom moram da naglasim da je trener Duljaj jedan od najiskrenijih ljudi koje sam sreo u dosadašnjoj karijeri i svojim radom gine za Partizan, kao što je to radio nekada na terenu.

Pokazali su crno-beli da su u stanju da se vrate iz psihološkog nokdauna, Nemanja Nikolić hvali celu ekipu, ali i protivnika.

Posle ovako teške utakmice i neuspeha u Evropi, naglasio bih da je zajedništvo u ekipi na maksimumu. Držimo se zajedno u svakom trenutku i za naše zalaganje smo ovaj put nagrađeni, moram da kažem – zasluženo, jer smo do poslednjeg zvižduka verovali u pobedu. Mislim da smo šutnuli 25 puta na gol i stvorili dosta šansi koje nismo iskoristili. IMT igra odličan fudbal, čestitke njihovim igračima koji uvek biraju odlična rešenja u tranziciji, o čemu svedoči 12 datih golova u uvodnom delu sezone.

Akcija kod trećeg gola za špice, prelep dupli pas sa Mateusom Saldanjom i pokazatelj da mogu zajedno na terenu.

Sam pogodak je rezultat odlične komunikacije sa Saldanjom koji, i pored toga što je gol-igrač, ima pregled igre i osećaj kada treba da uputi dodavanje što je večeras u više navrata uradio. Ovo mi je prvi gol u drugom mandatu u Partizanu i izgleda da je kum morao da se oženi pa da krene i meni.

1 Comments

  • Nemas ti blage veze sa fudbalom a jos veci volovi sto te doveli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet