Nunjez umalo završio u Madridu, Junajted odbio Arsenal?

 Nunjez umalo završio u Madridu, Junajted odbio Arsenal?

FOTO: Liverpool

Dva zanimljiva pokušaja.

Za većinu liga prelazni rok je završen, dok traje reprezentativna pauza sumiraju se prvi utisci urađenog u kontekstu početka sezone. Mnogo velikih transfera iza nas, sapunica, lepih sportskih priča i onih drugačije vrste. Sada kada je sve to prošlost isplivavaju i neke priče koje nam dođu kao zanimljive iz sadašnjeg trenutka.

Nedeljama se Alvaro Morata povezivao sa italijanskim klubovima, pregovarao sa Juventusom, Milanom, Interom i Romom. Suočen sa mogućim odlaskom, Atletiko je češljao tržište u potrazi za napadačem. Pominjali su se Dušan Vlahović i Gonkalo Ramos, potom se u jednom trenutku pojavila informacija od medija bliskih Vanda Metropolitanu kako Jorgandžije rade na dolasku centarfora koji bi bio veliko iznenađenje i grom iz vedra neba. Sada, nekoliko španskih medija, i drugih svetskih, piše da je to bio Darvin Nunjez. Prema ovim navodima Liverpul je svog napadača ponudio u zamenu za Žoaa Feliksa, iz konteksta napisanog deluje da je posao išao u dobrom pravcu, međutim, propao je kada je ofanzivac koji je trebalo da krene put Enfilda ponovio da će čekati Barselonu do poslednje sekunde ako bude trebalo. Čekanje mu se isplatilo, u poslednji čas Barselona ga je registrovala. Nunjez je ostao u Liverpulu, sezonu počeo kao rezervista ali golovi Njukaslu i asistencija protiv Aston Vile najava su promene statusa, Atletiko je zadržao Moratu.

Realizovao je Arsenal sve što je želeo, međutim, sada iz nekoliko ostrvskih izvora saznajemo da su u jednom poslu bili i odbijeni. U najavi letnje transfer pijace bilo je priče da će Tobdžije pokušati da dovedu nekog ofanzivca kako bi imali širu rotaciju, centarfora ili krilo. Došao je Kai Haverc, ali pre toga meta je bio Entoni Marsijal, kruži glas Engleskom. Navodno, Mančester Junajted je odbio neformalnu ponudu od 25 miliona funti u ranoj fazi leta za igrača koga je želeo da proda pred kraj prelaznog roka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet