Panter: Sada su nam ciljevi najviši, da osvojimo sve

 Panter: Sada su nam ciljevi najviši, da osvojimo sve

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet

Kapiten Partizana spreman je da povede ekipu u napad na sve moguće trofeje, ne libi se da to kaže, što je bio slučaj i u razgovoru za Basketballsphere.

– Kada sam došao, bili smo izuzetno mladi. Mnogo je bilo onih koji su prvi put igrali utakmice dva puta nedeljno. Treneru Obradoviću je to bila prva godina, sve je bilo novo za sve. Sada, pre početka treće sezone, osvojili smo titulu u ABA ligi, momci imaju više iskustva. Vidiš igrače kao što su Smailagić, Koprivica i Trifunović, koji su napredovali. Sada su nam ciljevi najviši, da osvojimo sve – i ABA ligu i Evroligu.

Nedavno je Kevin Panter otkrio da je pregovarao oko mogućeg povratka u NBA ligu, ta priča se nije razvila do kraja, iz sledećih reči je poprilično jasno zašto.

– Postoji jedna stvar koju ljudi treba da shvate. U NBA nije reč samo o košarci. Prisutno je i mnogo političkih stvari, stvari u vezi sa biznisom. Imam određenu vrednost i ne želim da je izgubim odlaskom u NBA, po svaku cenu. Ako priča ima smisla, naravno da ću otići tamo. Ako ne, ostaću ovde.

1 Comments

  • I just couldn’t go away yourr website before sugyesting
    that I really loved the uual ino a person provide in your visitors?
    Is gonhna be back ceselessly in order too check upp onn neew posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet