Partizan prodao Dijabatea po principu daj šta daš

 Partizan prodao Dijabatea po principu daj šta daš

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Neslavan odlazak Malijca iz Humske.

Dok se Igor Duljaj igrači bore sa pritiskom očekivanja i tim pokušava da prevaziđe činjenicu da je sastavljen skoro od nule a da mora da se uigrava i osvaja bodove, uprava Partizana ponovo mora da traži rešenje za igrače koji se sa klubom rastaju na način koji ne priliči nikome od aktera. Nemanja Jović dobio je raskid kroz arbitražu, sada će još jedan krilni fudbaler koji je samo formalno bio član crno-belih napustiti Humsku.

Posle situacije koja je prerasla u rijaliti, niko nije isterao svoje. Fuseni Dijabate je čekao na ponudu iz lige petica, navodno iz Francuske, Partizan pritiskao da ode u Saudijsku Arabiju. Niti će ofanzivac tamo gde je prvobitno želeo, niti će crno-beli prihodovati koliko su mogli. Dijabate ide u švajcarsku ligu, tačnije u Lozanu koja će za njega platiti 600.000. evra, dok bi sa bonusima trasnfer mogao da bude zaokružen na milion.

Svakako, neslavan kraj. U periodu prošle sezone kada je Partizan predvođen Gordanom Petrićem igrao zaista dobar fudbal, Dijabate je bio hit u Ligi konferencije, iako na domaćim terenima nije bio ni blizu podjednako motivisan. Po završetku sezone došli su problemi koji u Humskoj nisu retkost u poslednjim godinama, igrač je tvrdio da se uprava nekorektno ponela prema njemu, čelnici crno-belih da je isplaćen, na kraju se sve završilo kako se završilo.

9 Comments

  • Ko je kriv za to?

  • Kriv je Covic!

  • Ако је још увек државни тим, брука и срамота за државу. Хеј министри,спортском друштву које треба да нам сачува децу кроз спорт од КОКЕ И МАРЕ,искључују струју јер нема новац да плати. Играчи који вреде путем суда одлазе без новца за клуб. Стрелца две сезоне ове наше лиге продају за СИЋУ. Стадион већ две године без публике. Ако није државна тајна,ко и колико даје плате оваквој управи и зашто већ једном их не смените.

  • Sram vas bilo!!!! Sve, vas, lažne “partizanovce”, Vučićeve botove…. Ovaj tiranin počeo je sa gašenjem FK PARTIZAN od odlaska Sava Miloševića i dolaskom Šamrok Stanoja…. samo mi ne pričajte o bodovima koje je Stanojević osvojio….. tada mu je drugo mesto bilo uagarantovano…. i? Štavposle? Stolica, Petrić, Duljaj…. ma daj… samo malo uključite mozak……

  • Pa ko je kriv, Vučela i Vazura, što su muljali sa klubom, pa se niko ne drži pravila ugovora, jer ni jedan nije validan, Asano, Štulić, pa Jović, a sada i Dijabate, nesposobni što su novac stavili u svoje džepove, da su ugovori validni bili onda bi sud doneo presudu u korist kluba, a ne u korist igrača, to mi je sumnjivo da rukovodstvo nije bilo u silu sa igračima koji su raskid ugovora potražili na SUD. Čak su i novine pisale kako je Vučelin sin prodavao igrače FK Partizan. Vreme je da ovo zlo Vazura ode, ali u aps, gde mu je mesto, za sve štetne ugovore koje je sklapao na račun kluba.

  • Државни пројекат смо 🤣🤣🤣 па они су доведени да униште клуб…ја не знам како вам то није јасно…мотка у руке бре!!! Живео Партизан и мајка Србија

  • Motku u ruke i isteraj govna od uprave napolje, inače ode ceo klub. Tužbe, pa sud, pa tvor-za i to je to…

  • Sto vam kriv vucic goveda

  • Jeftiniji od krave 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet