Amrabat: Ten Hag mi je mnogo pomogao kada sam bio mlađi

 Amrabat: Ten Hag mi je mnogo pomogao kada sam bio mlađi

FOTO: Manchester United

Posle fantastičnih izdanja u dresu reprezentacije Maroka, pa onda i Fiorentine, ovaj momak je u dva prelazna roka bio među najtraženijim veznjacima na evropskom tržištu. Zvali su ga klubovi iz Španije, Italije, Engleske, Nemačke, na poziv Mančester Junajteda sve drugo je stavio u stranu i čekao do poslednjeg trenutka ne bi li ponovo sarađivaosa Erikom ten Hagom, kod koga je svojevremeno debitovao u profesionalnom fudbalu kao član Utrehta.

– Ten Hag mi je mnogo pomogao kada sam bio mlađi. Imao sam 18 ili 19 godina kada mi je dao priliku u prvom timu. Bila je to fantastična sezona. Naučio sam mnogo toga od njega, on je verovatno jedan od najbitnijih ljudi u mojoj karijeri.

Posle zvanične promocije na Old Trafordu, Sofijan Amrabat je najviše govorio o treneru Crvenih đavola, kao faktoru odluke oko nastavka karijere.

– Verujem da je Ten Hag trener koji izaziva svoje igrače da uvek budu na vrhuncu svojih mogućnosti. Gladan je uspeha i željan pobeda. Obojica imamo pobednički mentalitet, zato se i dobro slažemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet