Birčević: Niko ne govori ja, ja, ja…

 Birčević: Niko ne govori ja, ja, ja…

FOTO: Printscreen

Nekadašnji reprezentativac Srbije u razgovoru za Mozzart Sport istakao je timski duh i motivaciju kod ekipe pod nacionalnom zastavom, pogotovo kada su unapred otpisani.

Ma, tada smo najjači. Proradi nešto. Ne znam ni šta tačno, neko to zove inat, ali svakao imamo borbeni duh koji nas i sada krasi. Jedna stvar je uvek krasila timove Srbije, barem one u kojima sam ja bio, a čini mi se da je i ovde situacija slična. Pojedinac nije bitan. Niko ne govori ja, ja, ja… uvek se pričalo mi, mi, mi. Kada imaš takav mentalitet, onda možeš da pobeđuješ svakoga. Tako da nije ni bitno koga nema, bitno je da imamo hemiju, da momci igraju jedni za druge. Tako se stvara tim, tačnije tim koji pobeđuje. Čini mi se da to imamo.

Protivnik u polufinalu biće Kanada, Stefan Birčević veruje da naša selekcija može do velikog finala ukoliko igra svoju igru.

Sve je u našim rukama, potpuno je nebitno ko je protivnik. U ovom slučaju to je Kanada koja je svakako odigrala dobru utakmicu. Mi treba da gledamo sebe, da nastavimo da gradimo na ovome. Samopuzdanje nam je visoko, igramo požrtvovano. Samo nastaviti ovako i imamo šansu da pobedimo svakoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet