,,Haverc je uplašen čak i da pokuša da uradi nešto”

 ,,Haverc je uplašen čak i da pokuša da uradi nešto”

FOTO: Printscreen

Veliku količinu novca uložio je Arsenal u četiri pojačanja u letnjem prelaznom roku. Deklan Rajs je uveliko starter, David Raja čeka na debi, Jurien Timber je na svom nažalost doživeo tešku povredu. Onaj o kome se najviše priča je Kai Haverc. Dok ga stručni štab podržava, javnost ga je već uzela na zub, najnoviji u nizu kritičara je Emanuel Peti.

– Bilo mi je žao Haverca tokom utakmice sa Mančester Junajtedom. Verujem da ima svoje kvalitete, ali to ne možemo da vidimo otkad je došao u Englesku. Muči se, protiv Junajteda se skrivao na terenu tokom čitavog meča.

Nekadašvnji vezista Tobdžija javno savetuje Mikela Artetu da ofanzivca preseli na klupu ne bi li ga malo rasteretio i oživeo u nastavku sezone.

– Da sam na Artetinom mestu, smanjio bih mu minutažu i preselio ga na klupu. To nije potez koji služi kao kazna, već kako bih mu olakšao i skinuo pritisak sa njega. Kai trenutno nema samopouzdanje koje Arteta želi da krasi njegove igrače. Haverc je uplašen čak i da pokuša da uradi nešto. Nema petlju da se odvaži i bilo kako doprinese na terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet