MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA – PREUZMITE 15% FREEBETA OD SVAKOG TIKETA!

 MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA – PREUZMITE 15% FREEBETA OD SVAKOG TIKETA!

Pre par meseci jedan Marko iz Valjeva je uspeo da sastavi tiket koji mu je doneo neverovatnih 2.020.102,06 dinara, ali kako je zaradio uložen novac je priča za sebe. Naime, Marko je igrač koji je sastavljajući tikete na AdmiralBet.rs punio svoj freebet konto, tako što je zahvaljujući promociji Freebet na bet sakupljao do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa.

Kada je sakupio 289 dinara u freebetu, iskusni Valjevac je odlučio da taj iznos uloži na 6 parova iz prve i druge nemačke lige, a ostalo je istorija. Ništa Vas ne sprečava da i Vi poput našeg Marka skupljate freebet od svakog uplaćenog tiketa, sve što treba da uradite je da stavite minimum 3 para na tiket, čija je pojedinačna kvota 1.30 ili veća, i do 15% iznosa od svakog uplaćenog tiketa će Vam biti dodato na račun u vidu freebet sredstava.

Pored ove promocije imate i mogućnost da Vaš potencijalni dobitak uvećate i do 700%, a sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svima registrovanim na AdmiralBet.rs. Otvaranje naloga možete izvršiti na ovom linku u svega par koraka, ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom donosi i dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Takođe, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i uzmite freebet bonus od svakog uplaćenog tiketa!

1 Comments

  • I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as
    no one else know such detailed about my difficulty.
    You are wonderful! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet