Marin: Moramo sa Lajpcigom da se borimo za drugo mesto

 Marin: Moramo sa Lajpcigom da se borimo za drugo mesto

FOTO: FK Crvena zvezda

Tehnički direktor Crvene zvezde u intervjuu za Informer prokomentarisao je žreb za grupnu fazu Lige šampiona koji je srpskom šampionu doneo Mančester Siti, Lajpcig i Jang bojs.

– Svima nam je jasno da je za nas ključna utakmica sa Jang Bojsom na Marakani u drugom kolu. To moramo da dobijemo. Onda slede mečevi sa Lajpcigom sa kojim moramo da se borimo za drugo mesto. Odlično poznajem Lajpcig, znam kakav je to klub, koliko ima novca… Moj prijatelj Mario Gomez je tamo tehnički direktor i znam šta su sve uradili da bi bili konkurentni u Ligi šampiona. Recimo, odbili su odličnu ponudu za Olma, jer hoće da budu što jači. Novca imaju dosta, uzimaju najbolje igrače iz Salcburga, tako da su odlično pripremljeni. Ipak, mi moramo sa njima da se borimo za drugo mesto.

Ne zapostavlja Marko Marin ni domaće prvenstvo, iako svi sada pričaju o Ligi šampiona, naglašava da crveno-belima titula mora da bude prioritet.

– Hoćemo sve pobede do kraja Super lige, kako bismo dokazali da smo najkvalitetniji u domaćem prvenstvu. U svakom trenutku moramo da imamo svest o tome da je nama domaće prvenstvo prioritet. Vide ostali koliko se Zvezda pojačala, znaju da igra u Ligi šampiona i svi će hteti da se dokažu protiv nas. Moramo da pobeđujemo sve i pokažemo da smo ubedljivo najkvalitetniji u Super ligi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet