Milutinov: Nadam se da ćemo obradovati Novaka i celu Srbiju

 Milutinov: Nadam se da ćemo obradovati Novaka i celu Srbiju

FOTO: FIBA

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva, gde ih očekuje duel sa selekcijom Kanade.

Utiske pred ovaj duel izneo je centar naše selekcije, Nikola Milutinov.

“Prvi put smo imali malo veću pauzu između dve utakmice i stvarno nam je značilo za tu neku rehabilitaciju. Ulazimo sutra sa dosta više energije nego u prethodnim utakmicama. Dosta zahtevan meč, igraju fizički jako i u tranziciji su jaki. Treba sve to zaustaviti”.

Kanađani su “prebili” Slovence u četvrtfinalu, što je posebno na svojoj koži osetio Luka Dončić.

“Spremni smo na tuču, znamo da će probati to da urade i na Bogdanu. Moramo mu pomoći, svi igrači moraju biti na nivou. Moramo mu dati više prostora da igra i neki drugi košarkaši treba da budu na nivou kada se on umori”.

Plasirala se Srbija na Olimpijske igre, ostvarila primarni cilj, ali sada su apetiti porasli.

“To nam je bio primarni cilj, ostvarili smo to, ali nećemo ući u polufinale kao u prijateljsku utakmicu. Želja nam je da osvojimo medalju. Dogovorili smo se da slavimo samo to veče, bili smo svi zajedno, pričali smo. Već ujutru smo krenuli da razmišljamo o protivniku”.

“Orlovima” veliku podršku pruža i najbolji teniser sveta, Novak Đoković.

“Hvala, ne samo njemu, već svima koji nas prate. Nadamo se da ćemo sve obradovati. Bio je Novak sa nama i na Evrobasketu, dao nam je podršku i nadam se da ćemo ove godine obradovati sve malo više nego prošle. Daćemo sve od sebe na narednoj utakmici”! – poručio je srpski košarkaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet